Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který způsobil dopravní nehodu dvou aut. Z místa nehody ujel

Dopravní policisté žádají občany o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se odehrála v pondělí 3. srpna v Lipové-lázních chvíli po druhé hodině odpoledne. Neznámý řidič jel v červeném voze ve směru od Jeseníku na Ramzovou, přičemž ohrozil protijedoucí auta a způsobil dopravní nehodu. Z místa poté ujel.

„Při objíždění dvou nákladních vozidel naložených dřevem ohrozil protijedoucího 30letého řidiče jedoucího ve voze Škoda Octavia. Aby řidič octavie zabránil střetu, musel brzdit a vyhnout se vpravo. Další řidič jedoucí za ním však na vzniklou situaci nedokázal včas zareagovat a i přes brzdění narazil do zadní části octavie. Neznámý řidič červeného vozidla u dopravní nehody zastavil, ale vzápětí ujel směrem k obci Ramzová. Na vozidlech vznikla škoda za 60 tisíc korun,“ říká k nehodě policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Vzhledem k okolnostem nehody policie žádá svědky nehody i samotného řidiče červeného vozidla, který jel ve směru od Jeseníku k Ramzové, aby kontaktovali dopravní policisty na telefonním čísle 735 788 576.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, nehoda, Jeseník, řidič, ujel, červené, auto, dopravní nehoda, Škoda Octavia, havárie, dopravní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči, který způsobil dopravní nehodu dvou aut. Z místa nehody ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.