Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Řidič narazil s autem do betonového náspu. Na místě zemřel

Pětatřicetiletý řidiči zemřel v pondělí v noci při nehodě osobního auta na Prostějovsku. Tragická nehoda se stala mezi Kostelcem na Hané a Prostějovem, řidič svým zraněním podlehl na místě, informoval dnes mluvčí prostějovské policie František Kořínek. V Olomouckém kraji zemřeli od začátku roku při dopravních nehodách tři lidé.

Nehoda se stala v pondělí kolem 23:00. Pětatřicetiletý muž z Prostějova řídil osobní automobil Fiat Stilo od Kostelce na Hané směrem k Prostějovu. „Asi 300 metrů před Prostějovem z dosud přesně nezjištěných příčin nezvládl řízení a po projetí mírnou pravotočivou zatáčkou vyjel vpravo mimo komunikaci. Tam vozidlo narazilo do hliněného náspu, v důsledku čehož se přetočilo přes střechu," uvedl policejní mluvčí. Nikdo jiný při nehodě nebyl zraněn.

V kraji jde o druhou smrtelnou nehodu, při té první, která se stala v polovině ledna v blízkosti hraničního přechodu u Zlatých Hor na Jesenicku, zemřeli dva lidé. Devatenáctiletý řidič jel podle policie od polských Glucholaz a ve vysoké rychlosti narazil do betonového sloupu bývalé celnice. Na místě zemřel on i nezletilý spolujezdec.

Loni při dopravních nehodách v Olomouckém kraji zemřelo 23 lidí, o 11 méně než v roce 2019. Výrazně klesl také počet dopravních nehod.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, úmrtí, tragická, Prostějovsko, Prostějov, dopravní nehoda, Olomoucký kraj, František Kořínek, Kostelec na Hané, okres Prostějov, Fiat Stilo, Zlaté Hory, okres Jeseník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič narazil s autem do betonového náspu. Na místě zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.