Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Na Šumpersku se srazilo pět aut, tři lidé byli zraněni

Pět aut se dnes ráno srazilo u Zábřeha na Šumpersku, tři lidé se u nehody zranili. Dva ze zraněných museli hasiči ze zdemolovaných aut vystříhat, informovala dnes mluvčí hasičů Lucie Balážová. Silnice ze Zábřehu na Rájec je uzavřena. Další nehody vyšetřují policisté také u Olomouce.

Nehoda se ode dopravních informací policie stala před 06:00. Na místo se sjely čtyři jednotky hasičů. "Havarovalo zde pět automobilů, šlo o dvě nákladní auta a tři osobní auta. Tři lidé se zranili, dva z nich ze dvou aut jsme museli vystříhat za pomoci hydraulických nástrojů a předali jsme je do péče zdravotnické záchranné služby," uvedla mluvčí hasičů.

Další nehodu policisté vyšetřují na hlavním tahu z Přerova do Olomouce u Velkého Týnce, kde se srazila tři osobní auta, nehoda se však obešla bez zranění. Srážka dvou osobních aut komplikuje dopravu i v ulici Pasteurova v Olomouci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, nehoda, zranění, Šumpersko, okres Šumperk, havárie, Zábřeh, Olomouc, automobil, Rájec, Přerov, Velký Týnec, Pasteur

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Šumpersku se srazilo pět aut, tři lidé byli zraněni  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.