Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Na dálnici u Olomouce hasiči po nehodě chytali dva koně. Provoz stál

Po nehodě osobního automobilu s vozíkem u Olomouce museli dnes ráno hasiči na dálnici odchytit dva koně. Nehoda se obešla bez zranění osob i zvířat, doprava na dálnici více než hodinu stála. Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Nehoda osobního auta s přívěsným vozíkem přepravujícím dva koně se stala na 34. kilometru dálnice D46 mezi Olomoucí a Olšany u Bystročic ve směru na Prostějov kolem čtvrt na sedm ráno. 

"Havaroval zde osobní vůz s přívěsem na převoz koní. Dva byli uvnitř a po nehodě utekli. Hasiči je odchytli a bezpečně přemístili za svodidla," řekla mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Hasiči poté přivolali veterináře, aby koně prohlédl a zhodnotil jejich stav. "Jinak se nehoda obešla bez zranění osob. Bude se řešit náhradní doprava pro zvířata a odtah poškozeného přívěsu," uvedla Balážová.

Provoz na dálnici byl obnoven před půl osmou ráno. "Na dálnici D46 směr Brno byl zprovozněn jeden jízdní pruh. Od Olomouce je nutné počítat s kolonou vozidel, protože zde probíhá došetřování ranní nehody," potvrdilo Ředitelství silnic a dálnici.

Seniorka vjela do prodejny. Na parkovišti nezvládla svůj automobil

Na parkovišti před obchodním centrem v Jeseníku zazmatkovala devětašedesátiletá seniorka a se svým automobilem vjela do prodejny s oblečením. V tu chvíli bylo uvnitř nejméně dvacet lidí. Policie potvrdila, že při hrozivě vypadající havárii naštěstí...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor, Ředitelství silnic a dálnic

Štítky nehoda, D46, hasiči. kůň, Olšany, Olomoucký kraj, dálnice, havárie, Olomouc, Prostějov, Bystročice, Ředitelství silnic a dálnic, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dálnici u Olomouce hasiči po nehodě chytali dva koně. Provoz stál  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.