Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Opilý cizinec vjel s dodávkou na cyklostezku a zůstal viset pod mostem

Cizinec s více než třemi promile alkoholu si o víkendu u Hlušovic na Olomoucku spletl cyklostezku se silnicí. Asi po sto metrech zůstal s nákladní dodávkou zaklíněný pod železničním mostem. Škoda není velká, ale řidiči hrozí tři roky vězení.

Nehoda se stala v sobotu o půl desáté večer. "Třicetiletý řidič cizí státní příslušnosti najel se svým nákladním vozidlem Mercedes na cyklostezku a po ujetí zhruba sto metrů narazil do betonového podjezdu železniční tratě," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Policisté nechali řidiče dýchnout a naměřili mu 3,22 a 3,27 promile alkoholu v dechu. Při dopravní nehodě se nikdo nezranil, škoda je kolem 10 tisíc korun.

"Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí řidiči trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," dodala mluvčí policie.

Opilý řidič nezvládl kamion plný dřeva a převrátil ho na bok. Pak se snažil utéct

Namol opilý řidič s kamionem plným dřeva havaroval mezi obcemi Hvozd a Luká na Prostějovsku. S autem najel na krajnici a převrátil ho na bok. Od nehody se řidič z ciziny snažil utéct, zabránili mu v tom hasiči.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky řidič, alkohol, cyklostezka, policie, Hlušovice, Olomouc, Olomoucký kraj, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý cizinec vjel s dodávkou na cyklostezku a zůstal viset pod mostem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.