Počasí dnes30 °C, zítra27 °C
Neděle 21. července 2024  |  Svátek má Vítězslav
Bez reklam

Opilý řidič nezvládl kamion plný dřeva a převrátil ho na bok. Pak se snažil utéct

Namol opilý řidič s kamionem plným dřeva havaroval mezi obcemi Hvozd a Luká na Prostějovsku. S autem najel na krajnici a převrátil ho na bok. Od nehody se řidič z ciziny snažil utéct, zabránili mu v tom hasiči.

Tahač s návěsem havaroval v úterý odpoledne poté, co řidič najel na nezpevněnou krajnici, která pod tíhou vozu povolila, a souprava se sesunula do travnatého břehu, kde se převrátila na bok.

"Třiatřicetiletý řidič cizí státní příslušnosti chtěl od nehody odejít, ale zabránili mu v tom hasiči, kteří se na místě nacházeli. Jakmile se hlídka dostavila na místo, byl řidič vyzván k dechové zkoušce, která vykázala dost vysoké hodnoty, a to 2,83 a 2,81 promile alkoholu v dechu," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Řidič se přiznal, že před jízdou popíjel, ale nebyl schopen říci, kolik toho vypil. Z místa ho odvezla sanitka na ošetření do nemocnice, kde zůstal na pozorování až do rána.

Škoda je přes půl milionu koun. Policie již zahájila vyšetřování pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, za který hrozí vězení, vysoká pokuta a zákaz řízení.

Policie hledá svědky nehody z Prostějova, při které žena zůstala zaklíněná pod koly nákladního vozu

Policie hledá svědky vážné dopravní nehody, při které ve čtvrtek odpoledne v Prostějově řidič nákladního auta při odbočování přehlédl cyklistku a ta zůstala zaklíněná pod koly vozu. Vyprostit ji museli hasiči. Žena s vážným zraněním skončila ve...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, kamion, dřevo, řidič, alkohol, útěk, hasiči, police, Luká, Hvozd, Prostějov, okres Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič nezvládl kamion plný dřeva a převrátil ho na bok. Pak se snažil utéct  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.