Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Dopravu na D35 z Lipníku nad Bečvou na Olomouc uzavřela nehoda kamionu

, aktualizováno 12. července 2021, 10:04

Dopravu na dálnici D35 na trase z Lipníku nad Bečvou směrem na Olomouc uzavřela nehoda nákladního vozidla. Dnes časně ráno se na 280. kilometru vozidlo převrátilo a náklad se vysypal do levého jízdního pruhu. Dálnice by měla být uzavřená ještě dopoledne.

Nehoda se stala u Přáslavic deset minut před třetí hodinou ráno. Nákladní auto narazilo do svodidel a převrátilo se. Na místě se tvoří kolony, auta stojí také od Velké Bystřice na Olomouc. Řidiči mohou uzavřený úsek místo objet přes Přerov.

Nehoda je se zraněním, jak informuje policie ve svém dopravním servisu. Podle předběžných informací by měla být dálnice uzavřena do 10 hodin dopoledne.

"Dálnice D35 je uzavřena v kilometru 280 směr Olomouc a Mohelnice z důvodu dopravní nehody nákladního vozidla převráceného přes jízdní pruhy. Možnost výjezdu z dálnice je na EXITu 281 Přáslavice. Pracuje se na odklizení následků dopravní nehody," uvedlo Ředitelství silnic a dálnic.

Na místě jsou olomoučtí hasiči. "Od brzkých ranních hodin zasahujeme u dopravní nehody nákladního automobilu převážejícího knihy na D 35 směr Olomouc. Zajistili jsme místo nehody a přečerpali nádrž s naftou. Kolovým nakladačem a kontejnerem pomáháme odstranit náklad a zprovoznit jeden pruh dálnice," popsal mluvčí hasičů Radek Buryánek.

Na dálnici u Litovle silničáři opravují most. Doprava na Mohelnici bude omezena

Až do konce prázdnin se řidiči na dálnici z Olomouce na Mohelnici u sjezdu na Litovel musí připravit na komplikace. Silničáři zde budou provádět opravy a revizi odvodnění mostu vedoucího přes železniční koleje.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ředitelství silnic a dálnic, Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky nehoda, kamion, D35, Olomoucký, Olomouc, Lipník nad Bečvou, nákladní automobil, Dálnice D35, dálnice, dopravní nehoda, Přáslavice, Ředitelství silnic a dálnic, Přerov, Velká Bystřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu na D35 z Lipníku nad Bečvou na Olomouc uzavřela nehoda kamionu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.