Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Po tragické nehodě byla dálnice na Ostravu u Bělotína uzavřená. Zemřel řidič dodávky

, aktualizováno 25. srpna 2021, 21:38

Tragická dopravní nehoda u Bělotína na Přerovsku přerušila provoz na dálnici D1 ve směru na Ostravu. Na místě jsou hasiči, záchranná služba a policie. Havarovaly zde nákladní auto a dodávka. Řidič dodávky nehodu nepřežil.

"U tragické dopravní nehody po střetu nákladního a dodávkového vozidla na dálnici D1 poblíž Bělotína zasahují profesionální hasiči ze stanice Hranice. Posádka zdravotníků záchranné služby na místě mohla bohužel již jen potvrdit smrtelné zranění u jednoho z řidičů," sdělil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Policie potvrdila, že dálnice je na 311. kilometru ve směru z Olomouce na Ostravu uzavřena. Nehoda se stala těsně po 16. hodině.

"Veškerá doprava je od 308. kilometru ne exitu Hranice ve směru na Ostravu odkláněna. Při této tragické dopravní nehodě přišel řidič dodávkového vozidla bohužel o život. Veškeré příčiny a souvislosti dopravní nehody zjišťujeme," sdělil mluvčí policie Libor Hejtman.

Dálnice byla uzavřená přes dvě hodiny. V podvečer Ředitelství silnic a dálnic oznámilo, že dálnice D1 u Bělotína ve směru na Ostravu je průjezdná jedním jízdním pruhem.

"Dálnice D1 u Bělotína ve směru z Olomouce na Ostravu byla po dopravní nehodě před půl devátou večer zcela zprovozněna," dodal mluvčí policie Hejtman.

Dvě smrtelné nehody se staly v posledních hodinách v Olomouckém kraji. V České Vsi na Jesenicku včera zemřel sedmasedmdesátiletý řidič osobního auta, které před domem smetl kamion. U Seloutek na Prostějovsku dnes ráno zemřel osmadvacetiletý řidič...

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor

Štítky nehoda, D1, uzavření, smrt, nákladní auto, dodávka, Bělotín, Přerov, Ostrava, dálnice, policie, Dálnice D1, okres Přerov, Hranice, Olomouc, Ředitelství silnic a dálnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po tragické nehodě byla dálnice na Ostravu u Bělotína uzavřená. Zemřel řidič dodávky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.