Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Dvě nehody komplikovaly dopravu na obchvatu Olomouce ve směru na Mohelnici

, aktualizováno 30. srpna 2021, 20:08

Nehoda dodávky a nákladního auta zablokovala dnes odpoledne obchvat Olomouce ve směru na Mohelnici v úseku mezi výjezdy na Slavonín a Křelov. Podle prvotních informací se havárie neobešla bez zranění. Na místě zasahovali záchranáři, hasiči a policie. Situaci komplikovala další nehoda s technikou silničářů. V podvečer už byl obchvat opět průjezdný.

Obchvat je ve směru na Mohelnici uzavřen mezi exitem Slavonín a kruhovým objezdem u hypermarketu Globus. Doprava je odkláněna směrem na Slavonín. Dopravní omezení má trvat do večerních hodin.

"D35 ve směre na Mohelnici je uzavřena z důvodu nehody dvou vozidel na silnici I/35. Nehoda je se zraněním. Na místě zasahují složky IZS. Doprava je odkloněna. Na výjezdu 267 došlo k další nehodě s technikou silničářů," uvedl mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Jan Rýdl.

Po více než třech hodinách Ředitelství silnic a dálnic oznámilo, že dálnice D35 kolem Olomouce je po nehodě ve směru na Mohelnici opět plně průjezdná.

Tragická dopravní nehoda u Bělotína na Přerovsku přerušila provoz na dálnici D1 ve směru na Ostravu. Na místě jsou hasiči, záchranná služba a policie. Havarovaly zde nákladní auto a dodávka. Řidič dodávky nehodu nepřežil.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky nehoda, D35, Olomouc, havárie, Mohelnice, Slavonín, Křelov, Ředitelství silnic a dálnic, Globus, Dálnice D35

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě nehody komplikovaly dopravu na obchvatu Olomouce ve směru na Mohelnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.