Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Policie hledá svědky. Čtrnáctiletý cyklista skončil v Prostějově pod koly motorky

Policie hledá svědky nehody, při které u městských lázní v Prostějově skončil čtrnáctiletý cyklista pod koly motorky. Není vyloučeno, že mladý cyklista vjel na přejezd, ačkoliv měl červenou. Motorka zase jela na žluté světlo na semaforu.

Nehoda se stala minulý čtvrtek 16. září v 17:05 hodin. Motocykl značky Honda jel po Blahoslavově ulici v Prostějově ve směru do centra.

"Na úrovni autobusové zastávky u městských lázní řidič motorky projížděl před přechodem pro chodce semafor na žluté světlo, když mu z pravé strany na přejezdu pro cyklisty vyjel do cesty mladý cyklista, který pravděpodobně nerespektoval červené světlo na semaforu pro cyklisty. Došlo ke vzájemnému střetu přední části motocyklu se zadním kolem jízdního kola," popsala nehodu mluvčí policie Miluše Zajícová.

Škoda byla dva tisíce korun, cyklistu sanitka převezla do prostějovské nemocnice na ošetření.

"Okolnosti a míra zavinění jednotlivých účastníků jsou předmětem šetření, a proto se obracíme se žádostí o spolupráci na svědky, kteří se pohybovali poblíž nebo na uvedeném přechodu a mohli by poskytnout jakékoli informace, aby nás kontaktovali na bezplatné lince 158 nebo na telefonech 974 781 251 a 735 788 541. Za spolupráci děkujeme," vyzvala mluvčí policie.

Výtržník v noci v Zábřehu poničil čtyři auta a kontejner. Policie hledá svědky

Policisté pátrají po výtržníkovi, který v noci ze soboty na neděli poškodil v Zábřehu čtyři zaparkovaná vozidla a kontejner na tříděný odpad. U vozidel hořela boční zrcátka a přední kapota. Policie žádá případné svědky o spolupráci.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, cyklista, motorka, policie, výzva, Prostějov, Honda, AGEL Středomoravská nemocniční a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky. Čtrnáctiletý cyklista skončil v Prostějově pod koly motorky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.