Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Opilá řidička nabourala v Olomouci do tramvaje. Nadýchala 1,5 promile

Při odbočování vlevo přehlédla v Olomouci opilá řidička tramvaj a narazila do ní. Nadýchala kolem 1,5 promile alkoholu a museli ji ošetřit lékaři. Nikdo další zraněný nebyl. Škoda je kolem 350 tisíc korun, ženě hrozí vězení, vysoká pokuta a zákaz řízení.

Nehoda se stala v neděli krátce po sedmé hodině ranní na třídě 17. listopadu v Olomouci. Automobil značky Jeep řídila pětačtyřicetiletá řidička.

"Při odbočování vlevo nedala přednost v jízdě ve stejném směru jedoucí tramvaji. Při střetu utrpěla řidička zranění, se kterými byla předána do péče zdravotnické záchranné služby. Jak zraněná řidička, tak i řidič tramvaje se podrobili odborné dechové zkoušce. Žena nadýchala téměř 1,5 promile, u řidiče tramvaje byl alkohol dechovou zkouškou vyloučen," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Škoda je kolem 350 000 korun. Policisté celý případ vyšetřují pro podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, na který trestní zákoník ukládá trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Čerstvá řidička u Supíkovic převrátila auto do příkopu poté, co nezvládla předjíždění

Předjíždění nezvládla u Supíkovic na Jesenicku čerstvá osmnáctiletá řidička. Celý manévr zahájila v zatáčce, zpět do svého pruhu se však vracela příliš brzy a narazila do přední části předjížděného nákladního vozu. S autem se pak přetočila a...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, tramvaj, řidička, Olomouc, Jeep

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička nabourala v Olomouci do tramvaje. Nadýchala 1,5 promile  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.