Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Na trati z Olomouce přes Senici na Hané do Prostějova nebudou jezdit vlaky

Na železniční trati z Olomouce přes Senici na Hané do Prostějova nebudou většinu listopadu kvůli plánované výluce jezdit vlaky. Připravena je náhradní autobusová přeprava cestujících, oznámily České dráhy na svém webu.

Výluka se týká železničních úseků z Prostějova do Senice na Hané a z Olomouce do Drahanovic. Zahájena bude v pondělí 1. listopadu v 07:30 a potrvá do soboty 20. listopadu do 17:00. "Po dobu výluky budou všechny vlaky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou, která bude organizována dle výlukového jízdního řádu. Upozorňujeme cestující, že náhradní doprava jede v odlišných časových polohách oproti pravidelnému jízdnímu řádu," uvedly ČD.

Veškeré informace k plánované výluce a náhradní autobusové dopravě, včetně výlukových jízdních řádů na tratích č. 307 Prostějov - Červenka a 309 Drahanovice - Olomouc, najdou cestující na webu ČD.

Cyklostezka z Prostějova do Vrbátek se odkládá. Kvůli modernizaci železnice

Stavba očekávané cyklostezky z Prostějova do Vrbátek v okolí železniční trati, na kterou je už hotový projekt, se odkládá. Železničáři totiž chtějí trať opravovat, takže se musí počkat, zda plánovaná cyklostezka do modernizace železnice nezasáhne.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto České dráhy

Štítky Vlaky, dráha, doprava, výluka, Správa železnic, České dráhy, železnice, Prostějov, Olomouc, Senice na Hané, jízdní řád, Drahanovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trati z Olomouce přes Senici na Hané do Prostějova nebudou jezdit vlaky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.