Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

U sjezdu z dálnice u Nemilan bourala čtyři auta. Jeden člověk zemřel

, aktualizováno 14. listopadu 2021, 23:20

U sjezdu z obchvatu Olomouce u Nemilan havarovaly v neděli v podvečer čtyři automobily. Hasiči na místě vyprošťovali zraněné a tři osoby předali lékařům. Jeden člověk zemřel. Sjezd z dálnice byl uzavřený a provoz přerušený. Dopravu odkláněla policie.

"U vážné dopravní nehody čtyř vozidel na sjezdu Nemilany v Olomouci zasahovaly čtyři jednotky hasičů. Po vyproštění hasiči asistovali v péči u tří zraněných osob zdravotníkům záchranné služby. Doprava je v místě odkláněna policií," potvrdil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Policie předpokládá, že odstraňování následků hromadné nehody bude trvat do desáté hodiny večerní. "Silnice II/435 je dočasně uzavřena, dopravu řídí policie. Na místě jsou těžce zranění, v obou směrech je uzavřen EXIT 272 Nemilany," uvedla policie.

"Dnes v podvečer se stala vážná dopravní nehoda, při které došlo ke střetu čtyř osobních vozidel na komunikaci mezi Olomoucí a obcí Kožušany – Tážaly, při které došlo k úmrtí jedné osoby a ke zranění dalších osob," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Auta se podle policie srazila po páté hodině. "Na místě probíhá šetření této závažné dopravní nehody za účasti soudního znalce, specialistů na šetření nehod a kriminalistů ze služby kriminální policie a vyšetřování, zjišťuje se příčina a další s ní související okolnosti. Policisté na místě řídí dopravu," dodala Zajícová.

V neděli pozdě večer policie provoz obnovila.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor

Štítky nehoda, D35, Nemilany, sjezd, hasiči, Olomouc, policie, dálnice, Kožušany, Tážaly

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U sjezdu z dálnice u Nemilan bourala čtyři auta. Jeden člověk zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.