Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Na D1 havarovalo BMW. Manžel majitelky byl opodál a tvrdí, že neřídil. Policie hledá svědky

Policie hledá svědky kuriózní nehody, která se stala včera večer na dálnici D1 u Hranic na Přerovsku. Havarovalo zde BMW a policie poblíž objevila manžela majitelky. Ten však tvrdí, že vůz řídil člověk, kterého nezná. Škoda je 700 tisíc korun.

Nehoda se stala ve čtvrtek 18. listopadu před půl devátou večer na 310. kilometru dálnice D1 u Hranic ve směru jízdy od Ostravy na Olomouc.

Řidič vozidla BMW 530 XD dostal smyk, narazil do středových svodidel a zůstal kolmo stát v levém jízdním pruhu. Po pár minutách do havarovaného vozidla narazilo vozidlo VW Sharan, v němž byly lehce zraněny dvě osoby, řidič a spolujezdkyně.

"Policisté poblíž havarovaných vozidel našli nezraněného osmatřicetiletého muže, který jim tvrdil, že cestoval ve vozidle BMW, patřící jeho manželce, jako spolujezdec, vůz neřídil a řidiče blíže nezná. Policisté u něj provedli test na alkohol s negativním výsledkem. Testu na přítomnost jiných návykových látek se odmítl podrobit," sdělil mluvčí policie Libor Hejtman.

Škoda na BMW byla 140 tisíc korun, na svodidlech 60 a na vozidle VW Sharan 500 tisíc korun.

"V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě vozidla BMW či měli informace k jeho řidiči, aby se přihlásili na linku 158 nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec na telefonu 974 762 751 nebo na e-mailu krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz," vyzval mluvčí Hejtman.

Kriminalisté stále hledají seniora z Přerovska. Z olomoucké nemocnice nedorazil domů. Našel se mrtvý

Policisté i nadále hledají dvaaosmdesátiletého muže, který odešel večer 14. října z olomoucké Vojenské nemocnice. Od té doby se neozval rodině a nedorazil domů na Přerovsko. Kriminalisté nevylučují ani verzi, že muž zamířil vlakem do jiného města. V...

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, výzva, svědci, police, BMW, D1, Hranice, policie, Dálnice D1, okres Přerov, Volkswagen Sharan, Ostrava, Olomouc, dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Na D1 havarovalo BMW. Manžel majitelky byl opodál a tvrdí, že neřídil. Policie hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.