Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

U Těšic dnes v podvečer narazil šestačtyřicetiletý řidič do stromu a zemřel

Tragicky skončila dnes v podvečer dopravní nehoda mezi Těšicemi na Prostějovsku a Ivanovicemi na Hané, při které šestačtyřicetiletý řidič osobního automobilu sjel do příkopu a narazil do stromu. Muže sice z auta vyprostili hasiči, záchranářům se ho však zachránit už nepodařilo.

Nehoda se stala před pátou hodinou večer. Po nárazu zůstalo vozidlo Renault převrácené na střeše se řidičem zaklíněným uvnitř. Jako první přijela policejní hlídka, která začala hasit požár motoru.

"Po příjezdu na místo jsme navázali na hašení, které probíhalo ještě před příjezdem jednotek hasicími přístroji. Vysokotlakým proudem byl požár lokalizován a následně zlikvidován. Během hasebních prací byl pomocí hydraulických nástrojů z auta vyproštěn řidič," popsala mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Resuscitace však byla neúspěšná a lékař záchranné služby musel konstatovat smrt. Hasiči poté asistovali odtahové službě. Na místě zasahovaly tři jednotky ze stanice Kojetín a z Nezamyslic a Němčic nad Hanou.

"Přesné příčiny, souvislosti a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," dodala mluvčí policie Petra Vaňharová.

Tři lidské životy má na svědomí tragická nehoda čtyř osobních vozidel, která se v neděli v podvečer stala u obchvatu Olomouce. Jeden člověk zemřel na místě, v nemocnici zraněním podlehly další dvě osoby.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor

Štítky nehoda, smrt, řidič, strom, Těšice, Prostějov, okres Prostějov, Ivanovice na Hané, Renault, Kojetín, Nezamyslice, Němčice nad Hanou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Těšic dnes v podvečer narazil šestačtyřicetiletý řidič do stromu a zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.