Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

V Přerově starší řidička brzy ráno přehlédla chodkyni. Ta po nárazu zemřela

Po srážce s automobilem v úterý brzy ráno zemřela v Přerově šestapadesátiletá chodkyně. Starší řidička automobilu ji přehlédla, když mimo přechod přecházela vozovku. Lékaři již ženě nedokázali pomoci. Alkohol u řidičky vyloučila dechová zkouška, tragickou nehodu vyšetřuje policie.

Nešastná nehoda se stala v úterý pár minut po šesté hodině ranní v ulici Kojetínská v Přerově. "Po uvedené ulici ve směru do centra města jela starší řidička ve vozidle Škoda Scala a při jízdě přehlédla z levé strany, mimo přechod pro chodce, přecházející ženu, která šla od strojíren směrem k zahrádkářské kolonii. Bohužel čelní náraz byl natolik fatální, že chodkyně na místě podlehla zraněním," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Řidička před jízdou nepila alkohol ani nebyla pod vlivem dorg, což vyloučila dechová zkouška na alkohol i orientační test na návykové látky. U zemřelé poicie nařídila soudní pitvu, škoda je předběžně 120 tisíc korun.

"Za účelem řádného objasnění nehody byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti," dodala mluvčá policie.

Za nedělní tragédii na mohelnickém kopci může dvaasedmdesátiletý řidič. Vjel do protisměru

Za tragickou nedělní nehodu na mohelnickém kopci může dvaasedmdesátiletý řidič, který vjel do protisměru, kde smetl osobní vůz. Řidič tohoto automobilu náraz nepřežil, v nemocnici skončily i dvě děti. Proč senior nezvládl svůj vůz, vyšetřuje...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehod, smrt, chodkyně, srážka, řidička, Přerov, policie, Škoda Scala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

V Přerově starší řidička brzy ráno přehlédla chodkyni. Ta po nárazu zemřela  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.