Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

U Tří Dvorů řidič sjel ze silnice, zastavil, znovu se rozjel a narazil do stromu. Test na alkohol a drogy odmítl

Po podivné jízdě skončil u obce Tři Dvory na Olomoucku ve stromě u potoka čtyřiačtyřicetiletý řidič. Nejprve s autem sjel ze silnice, pak se zastavil, znovu se rozjel a narazil do stromu. Řidič odmítl test na alkohol i drogy, nyní mu hrozí až padesátitisícová pokuta a zákaz řízení až na dva roky.

Nehoda se stala ve čtvrtek. "Podle prvotních informací měl čtyřiačtyřicetiletý řidič osobního vozidla Audi při jízdě z Litovle na Tři Dvory sjet mimo komunikaci, kde se po krátkém zastavení měl znovu rozjet a poté narazit do vzrostlého stromu. Řidiče si do péče převzala zdravotnická záchranná služba, která jej převezla k dalšímu ošetření do nemocnice," popsala mluvčí policie Petra Vaňharová.

Řidič se odmítl podrobit vyšetření, zdali nebyl ovlivněn alkoholem nebo jinou návykovou látkou. Škoda je 100 tisíc korun. Policie nehodu kvalifikovala jako několik přestupků podle zákona o provozu na pozemních komunikacích.

"Řidiči tak ve správním řízení hrozí pokuta ve výši od 25 000 do 50 000 korun a zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení od jednoho roku do dvou let," potvrdila mluvčí policie.

Řidička vyvázla z hrozivé nehody bez zranění. Dodávka sjela ze srázu a otočila se na střechu

Bez zranění vyvázla pětačtyřicetiletá řidička z hrozivě vypadající nehody, při které na Jesenicku dodávka skončila v prudkém srázu na střeše. Pod autem se utrhla krajnice a vůz zůstal zapřený až o vzrostlé stromy. Alkohol u řidičky vyloučila...

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, strom, potok, alkohol, drogy, Tři Dvory, Olomoucký kraj, Audi, Litovel

U Tří Dvorů řidič sjel ze silnice, zastavil, znovu se rozjel a narazil do stromu. Test na alkohol a drogy odmítl  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.