Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

U Mohelnice se srazila dodávka s kamionem. Tři zranění, doprava stála

Tři lidé se dnes zranili při nehodě dodávky a kamionu na obchvatu Mohelnice. Nehoda se stala u čerpací stanice ve směru ze Zábřehu na Olomouc těsně při nájezdu na dálnici. Silnice byla dopoledne uzavřená. Dvě zraněné osoby museli z vraku vyprostit hasiči.

Nehoda se stala kolem osmé hodiny ráno. "Do nákladního vozidla vyjíždějícího od čerpací stanice mělo narazit dodávkové vozidlo. Při nehodě byl zraněn řidič dodávky a jeho dva spolucestující," uvedla mluvčí policie Marie Šafářová.

Alkohol vyloučily dechové zkoušky, kvůli nehodě byla komunikace ve směru na Olomouc neprůjezdná. Krátce po jedenácté hodině byl provoz zcela obnoven. Škoda je 130 tisíc korun. "Okolnosti nehody, příčina a míra zavinění jsou předmětem dalšího šetření," dodala mluvčí.

Na místě zasahovali také hasiči. "Vyprošťovali jsme dvě zraněné osoby a zajistili ošetření obou osob. Na místě zasahovaly jednotky Zábřeh a Mohelnice," potvrdil mluvčí hasičů Radek Buryánek.

Mladá řidička jela u Zlatých Hor rychle, nezvládla zatáčku a skončila na střeše

Na střeše skončila u Zlatých Hor na Jesenicku Škoda Octavia poté, co šestadvacetiletá řidička jela příliš rychle, nezvládla zatáčku a havarovala. Mladou ženu lékaři převezli do nemocnice, alkohol vyloučila dechová zkouška. Škoda je 20 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor

Štítky nehoda, dodávka, kamion, zranění, hasič, Mohelnice, havárie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Mohelnice se srazila dodávka s kamionem. Tři zranění, doprava stála  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.