Počasí dnes21 °C, zítra27 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Mladá řidička jela u Zlatých Hor rychle, nezvládla zatáčku a skončila na střeše

Na střeše skončila u Zlatých Hor na Jesenicku Škoda Octavia poté, co šestadvacetiletá řidička jela příliš rychle, nezvládla zatáčku a havarovala. Mladou ženu lékaři převezli do nemocnice, alkohol vyloučila dechová zkouška. Škoda je 20 tisíc korun.

Havárie se stala ve středu dopoledne u Zlatých Hor ve směru na Vrbno pod Pradědem. "Příčinou byla nepřiměřená rychlost jízdy. Mladá žena při průjezdu ostrou zatáčkou vyjela nejprve do protisměru a poté částečně mimo silnici, kde její vůz narazil do stromu. Od něj se auto odrazilo a střechou dopadlo zpět na vozovku," popsala mluvčí policie Marie Šafářová.

Alkohol před jízdou policisté vyloučili dechovou zkouškou, řidička při havárii měla zranění, se kterým ji zdravotnická záchranná služba převezla do jesenické nemocnice na vyšetření. 

Na vozidle je škoda v předběžné výši 20 tisíc korun. "Okolnosti havárie jsou předmětem dalšího šetření," dodala mluvčí policie.

Další nehoda se stala ve stejný den po páté hodině ráno. Mezi Moravičany a Mohelnicí na Šumpersku havaroval sedmadvacetiletý řidič s vozidlem VW Golf. Jel rychle, dostal smyk, narazil do stromu, poté se vůz přetočil přes střechu a dopadl zpět na vozovku. Řidiče i spolujezdkyni zdravotnická záchranná služba převezla na ošetření do olomoucké fakultní nemocnice.

Neodhadl čas pro předjíždění a skončil s autem v příkopu. Policistům nadýchal čtyři promile

K nehodě osobního auta vyjížděli policisté na Šumpersku k obci Bohdíkov. Čtyřicetiletý muž havaroval při předjíždění náklaďáku, přitom za volant neměl vůbec usednout. Chyběl mu řidičský průkaz a při kontrole na alkohol ukázal přístroj hodnotu až...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, řidička, rychlost, zatáčka, střecha, Zlaté Hory, Škoda Octavia, okres Jeseník, havárie, Jesenická nemocnice, Vrbno pod Pradědem, Moravičany, Mohelnice, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička jela u Zlatých Hor rychle, nezvládla zatáčku a skončila na střeše  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.