Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Nehoda čtyř aut. Mladá řidička dostala v Kopřivné na kluzké silnici smyk

Nehodu čtyř vozidel má v Kopřivné na Šumpersku na svědomí sedmadvacetiletá řidička, která na kluzké silnici dostala smyk a narazila do přívěsu. Do jejího auta pak narazil další vůz, který ještě poškodil protijedoucí automobil. Škoda je téměř 200 tisíc korun.

Hromadná nehoda se stala v pondělí po sedmé hodině ráno. "Sedmadvacetiletá řidička projížděla s osobním vozidlem Škoda Fabia směrem na Hanušovice. V klesání při projíždění zatáčky nepřizpůsobila rychlost zejména svým schopnostem, stavu komunikace a povětrnostním podmínkám. Její vůz dostal smyk a narazil levým předním obrysem do boku přívěsu protijedoucího nákladního vozidla," popsala mluvčí policie Marie Šafářová.

Řidička poté fabii zastavila na pravém okraji silnice, na to však nestačil reagovat řidič osobního vozu Hyundai I30, který jel za ní, a do fabie narazil. Pak přejel do protisměru, kde ještě čelně narazil do protijedoucího osobního automobilu Dacia Logan.

"Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Požití alkoholických nápojů před jízdou policisté u všech zúčastněných vyloučili dechovými zkouškami," dodala mluvčí police.

Celková škoda je kolem 180 tisíc korun. Nehodu policisté vyřešili na místě a řidičce fabie uložili pokutu.

Řidič skončil s autem v potoce, když chtěl zastavit v Mohelnici na parkovišti

V potoce skončil se svým autem jednapadesátiletý řidič poté, co mu na parkovišti v Mohelnici sklouzla noha z brzdy. Kuriózní nehoda se stala před devátou hodinou dopoledne, dechová zkouška vyloučila, že by byl muž opilý. Zaplatil akorát pokutu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, čtyři auta, řidička, smyk, sníh, Kopřivná, silnice, okres Šumperk, Škoda Fabia, Hanušovice, Hyundai i30, Dacia Logan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda čtyř aut. Mladá řidička dostala v Kopřivné na kluzké silnici smyk  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.