Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Při úpravách sjezdovky v Ostružné sjel rolbař v noci ze svahu a na parkovišti poškodil tři auta

Tři zaparkované automobily v Ostružné na Jesenicku poškodila sněžná rolba, která v noci sjela ze svahu a dostala se až na parkoviště. Rolbař upravoval sjezdovku a tvrdí, že usnul. Škoda je téměř tři sta tisíc korun. Dechová zkouška, kterou policie ráno udělal, alkohol vyloučila.

Nehoda se stala v sobotu po jedenácté hodině večer, kdy sedmatřicetiletý řidič upravoval s rolbou sjezdovku. "Podle svého vyjádření usnul. Rolba sjela na parkoviště, kde poškodila tři zaparkovaná auta a budovu penzionu. Protože na místě nikdo nebyl, řidič pokračoval v pracovní činnosti a poté odjel pryč s tím, že bude událost řešit až ráno," popsala mluvčí policie Marie Šafářová.

To však nestihl, protože policisty v neděli ráno přivolal majitel penzionu. Celková škoda je téměř 300 tisíc korun, pouze rolba zůstala bez úhony.

"Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření," dodala mluvčí policie.

Na 40 procent Čechů přiznává, že při lyžování popíjí alkohol, zjistil průzkum

Pivo, bombardino, aperol nebo svařené víno si během lyžování klidně dá 39 procent mužů a čtvrtina žen. Překvapivě nejčastěji, v polovině případů, si dají skleničku lidé starší 55 let. Jako polehčující okolnost uvádí, že pijí až před poslední...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, rolba, parkoviště, škoda, auta, Ostružná, Jeseníky, sjezdovka, policie, okres Jeseník, svah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při úpravách sjezdovky v Ostružné sjel rolbař v noci ze svahu a na parkovišti poškodil tři auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.