Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Pod nákladní avií se v Zábřehu propadl most. Vůz musel vyprostit jeřáb

Kuriózní dopravní nehodu museli řešit policisté v Zábřehu. Řidič nákladního vozu avia neodhadl v místní části Václavov nosnost mostu, který se pod autem propadl. Vůz musel vyprostit jeřáb. Škoda je kolem 100 tisíc korun, zraněn nebyl nikdo.

Netradiční dopravní nehoda se odehrála v pátek v Zábřehu na Šumpersku. "V místní části Václavov v odpoledních hodinách projížděl obcí padesátiletý řidič s nákladním vozem značky Avia. Při couvání na betonový mostek neodhadl jeho nosnost a došlo k propadnutí levé části vozu," popsala mluvčí policie Tereza Neubauerová.

Škoda je sto tisíc korun, na padesát tisíc přijde oprava poškozené avie a na stejnou částku oprava mostu. Nehodu policie dál vyšetřuje.

Další nehoda se v pátek o půl šesté odpoledne stala nedaleko mezi obcemi Zvole a Lukavice. Sedmačtyřicetiletý muž nezvládl elektrický skútr a na rovném úseku silnice sjel vpravo do příkopu. Se zraněním skončil v nemocnici.

Příčina je jasná. "Ještě před odjezdem do nemocnice policisté provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol. Řidič nadýchal přes 3 promile," uvedla mluvčí policie.

Dálnice z Ostravy směrem na Olomouc byla před Velkým Újezdem několik hodin uzavřená kvůli havárii nákladního vozidla. Policie provoz odkláněla po objížďce. Uzavírka trvala až do půl třetí odpoledne, než se podařilo vozidlo odtáhnout a přeložit...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, avia, most, hmotnost, náklad, policie, Zábřeh, Václavov, Avia Motors, okres Šumperk, Zvole, Lukavice, jeřáb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod nákladní avií se v Zábřehu propadl most. Vůz musel vyprostit jeřáb  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.