Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Řidič v Přerově srazil mladou chodkyni na přechodu. Policisté hledají svědky

Policisté dopravního inspektorátu Přerov se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledají svědky dopravní nehody, při které auto srazilo chodkyni v ulici Velké Novosady v Přerově.

Ve čtvrtek v přerovské ulici Velké Novosady přecházela chodkyně po přechodu pro chodce čtyřproudou silnici. Po zastavení nákladního vozidla v pravém pruhu vyrazila na přechod pro chodce, přičemž v levém pruhu jí řidič dosud neznámého vozidla přednost nedal a nabral chodkyni na kapotu.

Protipovodňová opatření na Nových Sadech získala stavební povolení. Projekt odmítají zahrádkáři

Aktuální etapy výstavby protipovodňových opatření na řece Moravě v Olomouci se blíží ke svému dokončení. Práce by se po několika letech mohly přesunout dál po proudu do oblasti Nových Sadů. Povodí Moravy získalo pro úpravu dalšího úseku stavební...

„Po zabrždění vozidla dívka sjela z kapoty a upadla na komunikaci,“ uvedl tiskový mluvčí policie Libor Hejtman. „Z vozidla, zřejmě značky Škoda Fabia červeno oranžové barvy, vystoupil řidič a ptal se dívky na zdravotní stav, která otřesená uvedla, že ji nic není a pokračovala dál, aniž by si s řidičem na sebe vyměnili kontakty,“ doplnil.

Poté řidič z místa nehody odjel, aniž by nehodu oznámil. Proto přerovští policisté žádají, aby se řidič přihlásil telefonicky na lince 158 nebo na dopravním inspektorátu v Přerově na adrese U Výstaviště 18. O totéž žádají případné svědky nehody.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie, dopravní nehoda, srážka, Přerov, svědky, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Přerově srazil mladou chodkyni na přechodu. Policisté hledají svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.