Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 23. května 2024  |  Svátek má Vladimír
Bez reklam

U Břuchotína na Olomoucku zemřel šestašedesátiletý cyklista. Srazil se s nákladním vozem

Po střetu s nákladním autem zemřel u Břuchotína na Olomoucku šestašedesátiletý cyklista. Tragická nehoda se stala ve čtvrtek, lékaři již zraněnému muži nedokázali pomoci. Alkohol u řidiče nákladního vozu vyloučila dechová zkouška.

"Ve čtvrtek krátce po půl čtvrté odpoledne došlo na silnici mezi obcemi Břuchotín a Příkazy k tragické dopravní nehodě, při které se střetlo nákladní vozidlo s cyklistou. Ten utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehnul. Přesné příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvedla mluvčí olomoucké policie Petra Vaňharová.

Alkohol za volantem u řidiče nákladního vozidla podle ní vyloučila dechová zkouška. V letošním roce jde o druhé úmrtí cyklisty, na konci března zemřel po pádu z jízdního kola v Horce nad Moravou jednapadesátiletý muž.

Celkově se letos v Olomouckém kraji stalo už pět tragických nehod. Na začátku března zemřel po nárazu auta do stromu nedaleko Prostějova dvacetiletý řidič, nehoda se stala v úseku mezi obcemi Olšany u Prostějova a Držovice. 

První letošní smrtelná nehoda se stala na začátku ledna, když při srážce dvou osobních aut u Mohelnice na Šumpersku zemřel jeden z řidičů. V polovině ledna mezi obcemi Haukovice a Dlouhá Loučka na Olomoucku zemřel řidič rovněž po nárazu vozu do stromu.

Po nárazu do stromu zemřel u Olšan dvacetiletý řidič

Tragická dopravní nehoda uzavřela v úterý ráno silnici mezi obcemi Olšany u Prostějova a Držovice. Na úseku vedoucím souběžně s dálnicí D46 havaroval s vozidlem Škoda Superb mladý muž, s autem vyjel mimo silnici a narazil do stromu. Střet se mu...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky smrt, nehoda, cyklista, střet, nákladní vůz, Břuchotín, Olomoucký kraj, nákladní automobil, Horka nad Moravou, Prostějov, Olšany u Prostějova, Držovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Břuchotína na Olomoucku zemřel šestašedesátiletý cyklista. Srazil se s nákladním vozem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.