Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Na cyklostezce u Troubek havaroval senior na skútru, nehodu nepřežil. V poli ležel několik hodin

Několik hodin ležel v poli poblíž cyklostezky u Troubek na Přerovsku senior, který v noci o víkendu na skútru nezvládl zatáčku a zraněním podlehl. Až ráno ho objevil náhodný kolemjdoucí. Příčiny nehody vyšetřuje policie, která nařídila soudní pitvu. 

"V přesně nezjištěné době ze soboty na neděli došlo k havárii motocyklu na pozemní komunikaci na cyklostezce Bečva mezi obcemi Henčlov a Troubky. Na skútru značky Honda jel senior ve směru od Troubek a z prozatím nezjištěných příčin při projíždění ostré levotočivé zatáčky havaroval vpravo mimo pozemní komunikaci do přilehlého pole," popsala tragickou událost mluvčí policie Miluše Zajícová.

Policii však nehodu oznámil náhodný svědek, který místem projížděl, až v neděli ráno.

"Přivolaný lékař na místě již mohl konstatovat jen úmrtí poškozeného, u kterého byla nařízena soudní pitva," dodala mluvčí. Škoda je kolem 20 tisíc korun, nehodu policie dál vyšetřuje. 

Starší šestašedesátiletý cyklista zemřel v Olomouckém kraji i minulý týden ve čtvrtek poté, co se srazil u Břuchotína na Olomoucku s nákladním autem. Alkohol u řidiče nákladního vozu vyloučila dechová zkouška, příčiny nehody policie vyšetřuje.

U Břuchotína na Olomoucku zemřel šestašedesátiletý cyklista. Srazil se s nákladním vozem

Po střetu s nákladním autem zemřel u Břuchotína na Olomoucku šestašedesátiletý cyklista. Tragická nehoda se stala ve čtvrtek, lékaři již zraněnému muži nedokázali pomoci. Alkohol u řidiče nákladního vozu vyloučila dechová zkouška.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, smrt, skútr, senior, cyklostezka, Troubky, Přerov, havárie, policie, okres Přerov, Honda, Olomoucký kraj, Bečva, Přerov VIII-Henčlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na cyklostezce u Troubek havaroval senior na skútru, nehodu nepřežil. V poli ležel několik hodin  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.