Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

VIDEO: Opilá řidička ujížděla v Zábřehu před policisty. Několikrát vjela na chodník

Před policejní hlídkou ujížděla v Zábřehu v noci o víkendu opilá řidička. Auto nemělo zadní nárazník a ani poznávací značku, čtyřiadvacetiletá žena kličkovala a několikrát vjela na chodník, až létaly jiskry. Dechové zkoušce se odmítla podrobit. Hrozí jí vysoká pokuta.

Vůz bez registrační značky projel kolem policistů v sobotu krátce před jedenáctou hodinou večer v ulici Olomoucké v Zábřehu. Policisté se za vozidlem rozjeli a výstražným světelným znamením a nápisem STOP POLICIE se ho snažili zastavit.

"Řidička nejprve zareagovala přibrzděním a najetím ke krajnici. Pak však prudce sešlápla plynový pedál a snažila se hlídce ujet. Vůz ujížděl ulicí Československé armády a poté odbočil do ulice Křížkovského, během jízdy několikrát najel na chodníky a zastavil až ve slepé uličce u garáží," popsala mluvčí policie Marie Šafářová.

Opilá řidička převrátila auto na střechu a málem skončila v Bečvě. Nehodu si nepamatovala

Před čtvrtou hodinou ranní vyrazila o víkendu na Přerovsku na cestu opilá čtyřicetiletá řidička. U Černotína havarovala, u opravovaného mostu auto obrátila na střechu a málem skončila v Bečvě. Nadýchala dvě a půl promile a nehodu si vůbec...

Čtyřiadvacetiletá řidička byla v autě sama, policisté po ní chtěli doklady, což odmítla. "Vzhledem k jejím nekoordinovaným pohybům a výraznému alkoholovému odéru ji policisté vyzvali také k provedení dechové zkoušky. Té se odmítla podrobit," dodala mluvčí. Odmítla také orientační test na omamné a psychotropní látky a lékařské vyšetření.

Po dobu silniční kontroly se mladá žena chovala velmi hrubě. "Hlídce neustále skákala do řeči a na všechno reagovala podrážděně a odmítavě. Na dotazy, proč se snažila ujet, kličkovala a najížděla na chodník a proč řídila vozidlo bez zadního nárazníku a registrační značky, neodpověděla," sdělila mluvčí police.

Strážci zákona jí zakázali další jízdu a případ po zadokumentování předají příslušnému správnímu orgánu. Řidičce hrozí vysoká pokuta.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky alkohol, řidička, pronásledování, policie, Zábřeh, chodník, Československá armáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilá řidička ujížděla v Zábřehu před policisty. Několikrát vjela na chodník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.