Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

V centru Přerova musel řidič zabrzdit. Z vozíku vytekla na silnici bílá barva

Fasádní bílou barvu rozlil na silnici v centru v Přerově řidič, který kvůli provozu musel rychle zabrzdit. Na vozíku se rozbil špatně zajištěný kýbl a barva vytekla na silnic. Doprava stála, než hasiči vozovku uklidili. Řidič nebyl opilý a dostal pokutu.

Řetězová nehoda u Přerova: řidič dodávky se před kolonou zadíval na spolujezdce

Řetězová nehoda čtyř aut zkomplikovala v úterý vpodvečer provoz na frekventovaném tahu Přerov – Zlín u Horní Moštěnice. Na silnici první třídy v tomto úseku navíc probíhají stavební práce a auta jezdí kyvadlově podle semaforu. Kolonu zaznamenal...

Řidič osobního vozidla, za kterým měl přívěsný vozík se stavebním materiálem, jel v pondělí odpoledne přes kruhový objezd u kostela sv. Michala v Přerově.

"Řidič začal z důvodu v silničním provozu brzdit a vzhledem k tomu, že měl náklad špatně upevněný, došlo k jeho uvolnění a prasknutí kýblů s fasádní barvou. Ta se rozlila a zanechala za sebou na silnici 23 metrů dlouhý pás," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Vozovku museli uklidit hasiči, dechová zkouška byla u řidiče negativní. Škoda je kolem pěti tisíc korun. "Z naší strany byla událost ukončena uložením blokové pokuty řidiči vozidla," dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky barva, bílá, silnice, znečištění, brzdy, centrum, Přerov, vozík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Přerova musel řidič zabrzdit. Z vozíku vytekla na silnici bílá barva  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.