Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Motoristé v Přerově už nebudou najíždět na cyklostezku. Město pořídí betonové zábrany

V příštím týdnu bude v ulici Komenského v Přerově instalováno dvaadvacet betonových polokoulí. Město tak reaguje na řidiče, kteří najížděli do prostoru mezi silnicí a cyklostezkou a ničili tak veřejný majetek.

Dron tři měsíce natáčel Přerov. Klip by měl připomenout líbivou tvář města, věří primátor

Poklidná zákoutí u řeky Bečvy, historické památky i ruch sportovišť. Atraktivní lokality a aktivity v Přerově ukazuje nový propagační klip, které si nechala zpracovat radnice. Tříminutový spot vznikl s využitím záběrů z dronu, promítat se bude...

"Tímto problémem se odbor majetku ve spolupráci s městskou policií zabývá dlouhodobě. Po vyhodnocení stavu a situace jsme dospěli k rozhodnutí pořídit betonové zábrany, které budou umístěny tak, aby už motoristé nemohli vjíždět na zeleň, potažmo na cyklostezku," uvedl v tiskové zprávě náměstek přerovského primátora Miloslav Dohnal (ODS).

Dvaadvacet betonových zábran bude v příštím týdnu umístěno provizorně, ale tak, aby plnili svou funkci. "V příštím roce tu ještě bude probíhat investiční akce společnosti T-Mobile. Jakmile bude dokončena, dostane prostor finální podobu," doplnil Petr Školoud z přerovského magistrátu.

Betonové překážky budou umístěny před objektem v ulici Komenského. V jeho přízemí se nachází obchody a v dalších dvou podlažích mají své ordinace lékaři. Město za zábrany zaplatí necelých 50 tisíc korun.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Přerov

Štítky doprava, Přerov, cyklostezka, motoristé, zábrany, betonové překážky, ODS, T-Mobile

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motoristé v Přerově už nebudou najíždět na cyklostezku. Město pořídí betonové zábrany  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.