Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Nebezpečné předjíždění skončilo šarvátkou řidičů. Na křižovatce v Přerově létaly pěsti a zrcátka

Šarvátkou, pěstmi a ulomeným zrcátkem skončilo na kruhovém objezdu v Přerově nebezpečné předjíždění dvou řidičů, které se chvíli předtím odehrálo u Kokor na cestě z Olomouce. Jedem z řidičů napadl druhého a povalil ho na zem. Policie po něm pátrá.

Z vraždy a výtržnictví kriminalisté obvinili jednačtyřicetiletého recidivistu, který v pátek před půlnocí pobodal v Přerově v opilecké hádce svého osmatřicetiletého známého. Ten po útoku zemřel. Útočník sám přišel na policii. Soud dnes rozhodl,...

Neobvyklý případ se stal v úterý ráno, kdy policie vyjížděla do Lipnické ulice v Přerově.

"Telefonicky nás kontaktoval muž a informoval policistu na operačním středisku o incidentu, který se stal nedlouho před zavoláním. Na kruhovém objezdu byl napaden neznámým řidičem, který na poškozeného fyzicky zaútočil po vystoupení z auta. Shodil ho na zem a dal mu ránu pěstí, pak svoji agresivitu obrátil vůči vozidlu Škoda Octavia, které předtím řídil poškozený, a bouchnul do bočního zrcátka, ze kterého vypadlo sklo a zůstalo viset jen na elektrické kabeláži," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Celé události předcházel konflikt na silnici poblíž obce Kokory ve směru od Olomouce. "Řidiči měli jet za sebou a neznámý agresor měl při předjíždění poškozeného provést nebezpečný manévr tím, že se prudce zařadil před předjížděné vozidlo," sdělila mluvčí.

Případ policie prověřuje jako přestupek proti občanskému soužití kvůli napadení a jako přestupek proti majetku, protože kvůli zničenému zrcátku má majitel vozu škodu 2 tisíce korun.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky šarvátka, řidiči, pěsti, zrcátko, škoda, předjíždění, policie, Kokory, Přerov, Olomouc, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nebezpečné předjíždění skončilo šarvátkou řidičů. Na křižovatce v Přerově létaly pěsti a zrcátka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.