Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Řidičku Porsche natlačil náklaďák na svodidla. Policie hledá svědky dálniční nehody

Ženu za volantem Porsche vytlačil nedaleko Olšan u Prostějova neznámý šofér nákladního auta na svodidla. Nebezpečnou situaci na dálnici D46 vyšetřují policisté z dálničního oddělení Kocourovec. S objasněním nehody mohou pomoci svědci, kteří místem na začátku prosince projížděli.

Řidič při tragické nehodě přehlédl seniorku. Policie hledá důležité svědky

K nehodě se smrtelným zraněním došlo v polovině listopadu, nedaleko Tovačova zemřela čtyřiasedmdesátiletá žena, která jela na kole směrem na Hrubčice. Podle prvotních zjištění policie ji při předjíždění jiného auta přehlédl řidič vozu Škoda...

Nehoda se stala ve čtvrtek 1. prosince o čtvrt na deset dopoledne. Řidička osobního vozu Porsche Cayenne jela pod D46 od Olomouce na Prostějov, blízko Olšan u Prostějova se ocitla v riskantní situaci. „Řidičku měl vytlačit nezjištěný řidič nákladního vozidla s návěsem. Aby zabránila střetu, strhla řízení vlevo a narazila do ocelových svodidel. Ke srážce vozidel nedošlo. Řidič nákladního vozidla nezastavil a z místa nehody ujel,“ řekl k nehodě krajský policejní mluvčí Libor Hejtman.

S identifikací nákladního auta či jeho řidiče by mohla pomoct veřejnost. Policisté se nyní obrací na případné svědky, kteří by mohli mít informace k nehodě či záznamy z palubních kamer, aby se přihlásili na bezplatnou linku 158 či přímo na příslušníky dálničního oddělení Kocourovec. „Kontakt je možný telefonicky na čísle 974 762 751 či e-mailem: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz, případně osobně na adrese Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19,“ podotkl mluvčí Hejtman.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, dálnice, nehoda, Porsche, nehoda Porsche, nehoda D46, Prostějovsko, Policie ČR, Policie, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidičku Porsche natlačil náklaďák na svodidla. Policie hledá svědky dálniční nehody  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.