Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

U železniční trati mezi Olomoucí a Přerovem ležela mrtvá žena. Zřejmě ji srazil vlak

U železniční trati mezi Olomoucí a Přerovem byla dnes dopoledne nalezena mrtvá žena. Zřejmě ji srazil vlak. Provoz vlaků ve směru na Olomouc byl částečně omezený. S koncem omezení počítala Správa železnic podle údajů uvedených na webu v poledne.

U Bludova žena porazila zábradlí a s autem skončila v hlubokém příkopu. Vyprošťovali ji svědci

Svůj automobil nezvládla u Bludova na Šumpersku řidička, která kvůli smyku porazila zábradlí a s autem skončila v hlubokém příkopu. Ženě a její spolujezdkyni z vozu pomohli svědci, obě skončily v nemocnici. Škoda je přes 100 tisíc korun.

Mrtvá žena ležela v úseku trati mezi Grygovem na Olomoucku a Brodkem u Přerova na Přerovsku. "Momentálně zjišťujeme její totožnost. Pravděpodobně se jedná o sražení ženy vlakem. V tuto chvíli na místě děláme prvotní úkony," řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Oznámení o nálezu těla podle něj přijala policie okolo 10:00. "Provoz na trati je částečně omezený ve směru na Olomouc. Korigujeme to společně se Správou železnic," doplnil policejní mluvčí.

Úsek, kde nyní pracuje policie, je součástí dvoukolejné elektrizované železniční trati, která je jednou z hlavních spojnic mezi Prahou a Moravou, Slezskem, Polskem a Slovenskem. Je součástí třetího železničního koridoru.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nehoda, vlak, žena, železnice, úmrtí, Olomouc, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U železniční trati mezi Olomoucí a Přerovem ležela mrtvá žena. Zřejmě ji srazil vlak  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.