Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Dálnice D1 byla u Hranic ve směru na Prahu kvůli vážné nehodě uzavřená. Pro zraněného letěl vrtulník

, aktualizováno 10. července 2023, 10:58

Dálnice D1 byla u Hranic na Přerovsku ve směru na Prahu uzavřená kvůli nehodě nákladního automobilu a dodávky. Na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému a tvořily se zde dlouhé kolony. Pro zraněného letěl vrtulník.

"Dálnice D1 je od kilometru 302,5 směr Praha uzavřena z důvodu nehody. Na místě jsou složky IZS," potvrdila dopoledne na sociálních sítích policie.

Nehoda se stala před devátou hodinou dopoledne, zprovoznit dálnici se podařilo asi po dvou hodinách. Komunikace byla uzavřena od kilometru 301,5 do 302,1 směrem na Prahu. Na místě havarovala dvě vozidla, nákladní auto a dodávka a byl zde zraněný. V současné době probíhá vyšetřování nehody.

"Zasahujeme u vážné dopravní nehody na D1 u Milenova, kde došlo ke srážce kamionu a dodávky. Uvnitř menšího vozu zůstal zaklíněný zraněný řidič. Hydraulickými nůžkami jsme odstranili dveře a rozpěrnými válci jsme vytvořili prostor pro jeho vyproštění. Byl předán LZS," uvedla dopoledne mluvčí hasičů Lucie Balážová

Hasiči asistovali při ošetření i při transportu zraněného muže do vrtulníku, který ho přepravil do nemocnice. "Zajistili jsme místo proti vzniku požáru, postarali jsme se o úklid vozovky a budeme asistovat odtahové službě. Po dobu zásahu byla dálnice uzavřena," dodala mluvčí.

Před jedenáctou hodinou už byla dálnice opět průjezdná.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.
Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto dopravniinfo.cz

Štítky Dálnice D1, uzavírka, kolony, Praha, nehoda, Hranice, policie, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice D1 byla u Hranic ve směru na Prahu kvůli vážné nehodě uzavřená. Pro zraněného letěl vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.