Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Řidiče v Přerově čekají komplikace. Uzavře se několik ulic a částečně i podjezd v Kojetínské

Řidiče v Přerově čeká v následujících čtrnácti dnech několik dopravních omezení. Ode dneška je na dva dny uzavřena část ulice Na Hrázi, další uzavírky se týkají podjezdu v Kojetínské, ulice Nádražní a křižovatky ulic Na Odpoledni a Na Svépomoc.

Na Hrázi se ode dneška uzavřela její koncová část. Kvůli frézování silnice a pokládce asfaltu řidiči dva dny neprojedou do ulice Velká Dlážka. "Linky městské hromadné dopravy číslo 104 a 114 budou v těchto dnech jezdit po objízdné trase přes ulici Polní a autobusová zastávka v ulici Svépomoc III bude dočasně přemístěna před bytový dům Na Odpoledni 12," uvedl náměstek primátora Přerova pro oblast dopravy Tomáš Navrátil (ANO). Od neděle bude komunikace průjezdná.

V sobotu však začne oprava silnice v podjezdu v ulici Kojetínská. Uzavřena bude pouze část podjezdu, a to ve směru z Přerova. Doprava bude řízena kyvadlově, a řidiči tak musí počítat s možným zdržením.

Uzavírka čeká také ulici Nádražní, od pondělí 21. do 31. srpna bude neprůjezdný úsek od křižovatky s ulicí Tovární po křižovatku s ulicí Kramářovou. Komunikace včetně dvou parkovišť dostane kompletně nový asfaltový povrch. Autobusové dopravy se omezení nedotkne.

V Olomouci přibrzdí dopravu modernizace trojice přejezdů. První výluka potrvá tři týdny

Rekonstrukce hned tří železničních přejezdů mají začít v průběhu srpna a září v Olomouci. Správa železnic nechá opravit křížení silnice a trati v ulici Tovární, Wittgensteinova, stavbaři se zaměří také na úpravu přejezdu na Dolní Novosadské. Se...

Tím však dopravní komplikace nekončí. Od úterý 22. do čtvrtka 24. srpna se řidiči nedostanou přes křižovatku ulic Na Odpoledni a Na Svépomoc, kde budou stavbaři provádět frézování a pokládku živičných vrstev. 

"Cílem úprav je zvýšit bezpečnost chodců procházejících daným místem, a to vytvořením nájezdových prahů. Přechody budou po realizaci úprav umístěny na vyvýšené ploše křižovatky," vysvětlil náměstek primátora Přerova Miloslav Dohnal (ODS), který má v gesci správu majetku města Přerova. Autobusy číslo 104 a 114 budou jezdit po objížďce přes ulici Polní.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Přerov

Štítky uzavírky, opravy, ulice, podjezd, komplikace, doprava, Přerov, Tomáš Navrátil, ANO 2011, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče v Přerově čekají komplikace. Uzavře se několik ulic a částečně i podjezd v Kojetínské  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.