Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V Olomouci hořelo auto, uvnitř hasiči našli torzo lidského těla. Jde zřejmě o nešťastnou událost

, aktualizováno 18. srpna 2023, 10:22

Torzo lidského těla objevili hasiči v osobním autě, které včera v Olomouci zachvátily plameny. Na parkovišti hořel vůz v celém rozsahu, zásah museli hasiči provádět v dýchací technice. Policie předběžně vyloučila cizí zavinění a případ vyšetřuje jako nešťastnou událost.

Vážné zranění si způsobila turistka, která v lomu poblíž Červené Vody na Jesenicku skákala ze skály z výšky 16 metrů do vody. Skok jí nevyšel, z vody jí pomohli přátelé. Pro ženu musel vrtulník, který ji dopravil do Fakultní nemocnice v Olomouci....

"K požáru osobního auta jsme vyjeli ve čtvrtek v 16.13 do Tovární ulice v Olomouci. Na parkovišti hořel vůz v celém rozsahu. Zásah byl veden v dýchací technice a vysokotlakým proudem. Po ukončení hasebních prací hasiči nalezli uvnitř kabiny ohořelé lidské torzo," potvrdila mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Příčiny a okolnosti požáru nyní zjišťuje vyšetřovatel hasičů ver spolupráci s kriminalisty. Na místě zasahovala jednotka ze stanice v Olomouci.

Policie předběžně vyloučila cizí zavinění. "Včera jsme v pozdních odpoledních hodinách přijali oznámení o požáru vozidla na parkovišti v olomoucké místní části Hodolany. Po dohašení auta bylo uvnitř nalezeno torzo lidského těla. Na základě dosavadního šetření vyloučili policisté cizí zavinění a případ šetří jako nešťastnou událost," potvrdila mluvčí policie Petra Vaňharová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky Olomouc, lidské tělo, policie, požár, auto, hasiči, torzo, mrtvola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Olomouci hořelo auto, uvnitř hasiči našli torzo lidského těla. Jde zřejmě o nešťastnou událost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.