Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Řidič Volva způsobil v Rapotíně nehodu pěti aut a jedné motorky. Naštěstí to bylo bez zranění

Ke kuriózní nehodě vyjížděli policisté do Rapotína na Šumpersku, kde řidič Volva způsobil nárazem do zastavujícího Mercedesu řetězovou kolizi. Postupně se nabouralo pět aut a jedna motorka. Nehoda se obešla bez zranění, škoda je však půl milionu.

V Plumlově mladá řidička nezabrzdila auto. To se rozjelo a narazilo do motorkáře, který jel kolem

Kuriozní nehoda, která se naštěstí obešla bez vážného zranění, se stala v Plumlově na Prostějovsku. Dvaadvacetiletá řidička nezabrzdila svou fabii, ta se rozjela a narazila do projíždějícího motorkáře. Škoda je kolem 150 tisíc korun.

Nehoda se stala v neděli dopoledne v katastru obce Rapotín. Ve vozidle Volvo jel pětačtyřicetiletý muž ve směru od Šumperka a zřejmě se úplně nevěnoval řízení a narazil do zadní části Mercedesu Benz, který před ním zastavoval.

"Mercedes se vlivem nárazu pohnul a boční částí se střetl se Škodou Octavia. Ani škodovka nezůstala v klidu stát a narazila do před ní stojícího motocyklu. Mercedes ovšem pokračoval dál ve své trajektorii a narazil přední částí do dalšího stojícího vozidla značky Toyota, která se pohnula dopředu a narazila do Škody Superb," popsala nehodu mluvčí policie Miluše Zajícová.

Policie řetězovou nehodu zadokumentovala a škodu předběžně odhadla na necelý půl milionu korun. "Ani u jednoho řidiče se nepotvrdilo, že by před jízdou popíjel alkohol a událost se naštěstí obešla bez zranění," podotkla mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Volvo, řetězová nehoda, Rapotín, policie, Mercedes-Benz, okres Šumperk, policie, Toyota, Šumperk, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič Volva způsobil v Rapotíně nehodu pěti aut a jedné motorky. Naštěstí to bylo bez zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.