Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Na železničním přejezdu v Olomouci se auto srazilo s osobním vlakem. Řidič zřejmě přehlédl světla

Na železničním přejezdu v Olomouci se dnes odpoledne srazilo osobní vozidlo s osobním vlakem. Podle prvních informací nikdo z cestujících nebyl zraněn, řidič zřejmě přehlédl červená světla.

"Dnes kolem půl páté odpoledne došlo ke srážce vlaku s osobním vozidlem na železničním přejezdu P6522 v Holické ulici v Olomouci. V osobním vlaku č. 3731 cestovalo zhruba 45 osob. Podle předběžných informací nebyl při nehodě nikdo zraněn," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Řidič osobního vozidla podle něho zřejmě přehlédl výstražné zařízení. Pod vlivem alkoholu nebo drog nebyl. "Okolnosti a příčiny nehody šetříme," dodal mluvčí policie.

Za poslední dobu je to už třetí nehoda na železničním přejezdu v Olomouckém kraji. V Olomouci vjel nedávno osobnímu vlaku do cesty kamion, a vlak začal hořet, v pátek nákladní auto zkřížilo cestu osobnímu vlaku ve Vikýřovicích na Šumpersku.  

Ve Vikýřovicích na Šumpersku se dnes odpoledne srazilo nákladní vozidlo s osobním vlakem, ve kterém cestovalo asi padesát lidí. Podle prvních informací jsou zraněny dvě osoby, alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška. Nehodu vyšetřuje policie.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky osobní vlak, srážka, policie, nehoda, světla, Olomouc, železniční přejezd, osobní vůz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na železničním přejezdu v Olomouci se auto srazilo s osobním vlakem. Řidič zřejmě přehlédl světla  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.