Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Poblíž Červeného kostela v Olomouci dodávka srazila seniorku. Žena svým zraněním podlehla

V centru Olomouce dnes dopoledne zemřela seniorka, kterou srazila dodávka. Tragická nehoda se stala na třídě Svobody nedaleko Červeného kostela, žena zůstala zaklíněna pod koly vozu a i přes okamžitou pomoc zraněním podlehla. Na místě zasahovali i hasiči, okolnosti nehody vyšetřuje policie.

"Dnešního dne krátce po 10. hodině došlo v Olomouci na křižovatce ulic Barvířská a Riegrova k tragické dopravní nehodě. Podle zjištěných informací došlo ke střetu dodávky se seniorkou. Žena na místě svým zraněním podlehla. Okolnostmi dopravní nehody se zabýváme," uvedla mluvčí police Ivana Skoupilová.

Na místě zasahovali záchranáři a také hasiči. "Vyjeli jsme k dopravní nehodě na třídě Svobody v Olomouci. Dodávka se střetla s chodkyní, která po kolizi zůstala zaklíněna pod koly vozu. Hasiči po příjezdu zahájili resuscitaci, poté spolupracovali se záchranáři. I přes snahu zasahujících žena zraněním podlehla," potvrdila mluvčí hasičů Lucie Balážová.

V červnu jde o druhou oběť na silnicích Olomouckého kraje.

Ve vojenském výcvikovém prostoru Libavá na Olomoucku dnes před polednem vybuchla munice. Jeden voják zemřel. Na místě bylo dalších sedm vojáků a jeden civilní zaměstnanec zraněných, mají lehká a středně těžká zranění. Na Libavou jede ministryně...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky nehoda, úmrtí, seniorka, dodávka, srážka, policie, Olomouc, zranění, Červený kostel, Olomoucký kraj, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poblíž Červeného kostela v Olomouci dodávka srazila seniorku. Žena svým zraněním podlehla  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.