Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Šestadvacetiletý muž ujel od nehody na Olomoucku, po dopadení nadýchal skoro tři promile

Namrzlé a zasněžené silnice dělají řidičům problémy. A v kombinaci s alkoholem za volantem nemůže jízda na takovém povrchu dopadnout dobře. O tom se přesvědčil mladý muž, který za volant usedl s téměř třemi promile alkoholu v dechu a nezvládl řízení.

Řidič osobáku po projetí pravotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo silnici a narazil do dopravní značky a plotu. To ho v jeho jízdě však nezastavilo a rozhodl se pokračovat dál. Policii se však ozval svědek nehody a hříšník byl nedaleko místa nehody dopaden u svého auta.

„Vzhledem k tomu, že policisté nevylučovali, že by se mohlo jednat o řidiče vozidla, zjistili jeho totožnost. Jednalo se o šestadvacetiletého muže, který se k řízení vozidla přiznal. Policisté u něj provedli orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní a naměřili mu kolem 2,7 promile alkoholu v dechu,“ řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Další jízda tedy byla opilému chlapíkovi zakázána. Při nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn a škoda na majetku je předběžně odhadována na dvacet tisíc korun. Řidič je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Může jít sedět až na tři roky.

Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, opilý řidič, alkohol, Olomouc, havárie, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestadvacetiletý muž ujel od nehody na Olomoucku, po dopadení nadýchal skoro tři promile  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.