Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Silnice mezi obcemi Bukovice a Písařov je po těžké nehodě opět průjezdná

Dnes krátce před pátou hodinou ranní se stala vážná nehoda dodávky, mikrobusu a dvou osobních vozidel mezi obcemi Bukovice a Písařov na Šumpersku.

„Na místo vyjeli profesionální hasiči ze Šumperku a dobrovolní hasiči ze Štítů, kteří po příjezdu zajistili havarovaná vozidla proti vzniku požáru, spolupracovali se zdravotnickou záchrannou službou při ošetřování zraněných a s Policií ČR při šetření nehody a řízení dopravy. Žádného se zraněných nemuseli hasiči z havarovaných vozidel vyprošťovat,“ řekla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

„Nejprve havaroval minibus s osobním vozidlem značky VW Golf. Chvíli poté na stejném místě došlo k druhé dopravní nehodě, kdy se střetl nákladní vůz značky Ford Transit s osobním vozidlem Škoda Fabia. U obou dopravních nehod došlo ke zranění účastníků,“ doplnila mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

Původní zprávy od hasičů hovořily o jednadvaceti zraněných, záchranáři potvrdili, že zraněných je sedm. Ti byli převezeni do nemocnic v okolí.

Aktualizace k 10:10

Komunikace je stále neprůjezdná. Policisté a hasiči dopravu odklánějí. O zprůjezdnění úseku vás budeme informovat. Záchranáři upřesnili počet zraněných na sedm, hasiči původně tvrdili dvacet jedna.

Aktualizace k 11:00

Silnice I/11 u Písařova je po prvotním šetření ranní dopravní nehody opět plně průjezdná.

Foto Pixabay.com

Štítky vážná, nehoda, zranění, policie, Písařov, Bukovice, osobní vůz, okres Šumperk, dopravní nehoda, Policie České republiky, Šumperk, Volkswagen Golf, Štít, Ford Transit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Silnice mezi obcemi Bukovice a Písařov je po těžké nehodě opět průjezdná  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.