Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči auta s přívěsem. Dostal smyk, poškodil svodidla a z místa nehody ujel

Řidič pravděpodobně modré Škody Octavia s přívěsným vozíkem dostal smyk, naboural do pravých svodidel, která poškodil a z místa nehody ujel. Nehoda se stala v pátek 9. února 2018 chvilku po desáté dopolední v katastru Lipníku nad Bečvou na 299. kilometru dálnice D1 ve směru jízdy od Ostravy na Olomouc.

„Policisté Dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého řidiče a jízdní soupravy,“ řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Dosud nezjištěný řidič po nárazu do svodidel na místě nesetrval, z místa dopravní nehody ujel a pokračoval ve směru jízdy na Olomouc, dále po dálnici D35 až ke kruhovému objezdu u Globusu. Řidič jel podle policistů pravděpodobně v modré Škodě Octavii první generace s jednonápravovým přívěsným vozíkem s naloženými dlouhými bílými balíky.

„K objasnění této dopravní nehody se obracíme na případné svědky, aby kontaktovali linku 158 nebo osobně či telefonicky policisty Dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751,“ uvedl Hejtman.

Foto PČR

Štítky auto, nehoda, přívěs, dálnice, pátrání, policie, Olomouc, Škoda Octavia, Ostrava, Lipník nad Bečvou, Dálnice D1, Kocourovec, Globus, Dálnice D35, Přáslavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči auta s přívěsem. Dostal smyk, poškodil svodidla a z místa nehody ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.