Počasí dnes30 °C, zítra27 °C
Neděle 21. července 2024  |  Svátek má Vítězslav
Bez reklam

Řidič nákladního auta při předjíždění srazil cyklistku a ujel, pomozte policii v pátrání

Dosud nezjištěný řidič blíže neurčeného nákladního auta měl při předjíždění zachytit částí svého vozu šestatřicetiletou cyklistku. Cyklistka po střetu upadla do příkopy a nehoda pro ni skončila zraněním. Řidič nákladního auta z místa nehody ujel, a tak po něm policisté pátrají.

Policie prosí veřejnost o pomoc při objasnění této dopravní nehody, ke které došlo ve středu 21. února 2018 kolem čtvrt na sedm ráno na silnici ve směru z Pňovic na Litovel. K předjíždění cyklistky se řidič nákladního auta rozhodl za mostem přes potok Kobylník. Náklaďák po nehodě nezastavil a z místa ujel směrem na Litovel. Policisté se nehodou zabývají a po řidiči i nákladním vozidle usilovně pátrají.

„Svědci, především pak řidiči projíždějících vozidel, kteří nehodu viděli, a mohli by svými informacemi a svědectvím napomoci jejímu objasnění a ztotožnění vozidla a jeho řidiče, se mohou se svým svědectvím přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci nebo na telefonu 974 766 251,“ upřesnila policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky nehoda, pátrání, cyklistka, nákladní auto, nákladní automobil, cyklista, havárie, Litovel, Olomouc, Pňovice, Kobylník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nákladního auta při předjíždění srazil cyklistku a ujel, pomozte policii v pátrání  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.