Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Policie stavěla řidiče v autě, který měl trojnásobný zákaz řízení. Navíc měl být už dávno ve vězení

V pátek 2. března kontrolovala policejní hlídka v Troubkách čtyřiatřicetiletého řidiče ve vozidle Škoda Octavia. Při kontrole zjistili policisté překvapivé skutečnosti.

Muž totiž vůbec neměl řídit auto. „Při kontrole policisté zjistili, že řidič má za poslední dva roky ve třech případech soudními rozsudky vysloven mimo jiné i zákaz činnosti – zákaz řízení motorových vozidel. Ve všech případech tak soud rozhodl pro trestné činy maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Posledním rozsudkem z července loňského roku byl muži uložen zákaz řízení motorových vozidel na tři roky a navíc i trest odnětí svobody, který nenastoupil," vypočítala policejní mluvčí Marie Šafářová.

Na muže byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu, takže ho policisté ještě tentýž den dodali do věznice v Olomouci do výkonu trestu odnětí svobody.

Policisté zjistili, že na muže je vydán příkaz k dodání do výkonu trestu. Ještě tentýž den muže dodali do věznice v Olomouci do výkonu trestu odnětí svobody.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Škoda Octavia, Troubky, trest odnětí svobody, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie stavěla řidiče v autě, který měl trojnásobný zákaz řízení. Navíc měl být už dávno ve vězení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.