Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jadrošův den bude letos ve znamení legend. Zazní písničky Karla Gotta i slavných Beatles

PR článek

Už čtvrtý ročník slavností Pivovaru Jadrníček s názvem Jadrošův den se bude konat v sobotu 8. června v areálu u kapličky v Náměšti na Hané. Na čepu bude i letos jedno z nejsilnějších piv České republiky a mnoho dalších pivních speciálů. K tomu bude hrát hudba a pro děti i dospělé bude připravený doprovodný program.

Už o půl jedenácté dopoeldne se roztočí výčepní kohouty, v jedenáct hodin začne hrát country kapely Otěže, ale slavnostní naražení sudu a zahájení akce čeká návštěvníky tradičně přesně v pravé poledne. Tady je video ze zahájení loňského ročníku Jadrošova dne.

Od poledne do tří hodin budou probíhat soutěže pro děti i dospělé, ve tři hodiny předvede své šermířské vystoupení s názvem Ostrov pokladů skupina Adorea. Karel Gott revival Morava roztančí příítomné od čtvrté hodiny odpolední. Brouci Band The Beatles Revival přijdou na řadu o půl sedmé večer a od deváté hodiny večerní bude probíhat tradiční taneční zábavy se skupinou Sax Rock.

Pro děti je připraven skákací hrad a vstup na akci je zdarma. Více informací najdete na pivovarjadrnicek.cz a na facebooku Pivovaru Jadrníček. 

ROZHOVOR: Pivovar Jadrníček má třetí nejlepší pivo světa. Ochutnat ho můžete v Jadrošově Krčmě

Foto facebook Jadrošův den

Štítky Jadrošův den, pivo, kultura, akce, Náměšť na Hané, Olomoucko, Karel Gott, The Beatles, Pivovar, Česko, slavnost, kaplička, Facebook, Morava

Jadrošův den bude letos ve znamení legend. Zazní písničky Karla Gotta i slavných Beatles  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.