Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Výstavišti Flora se sejdou desítky tatérů, chystá se Tattoo Action Haná

PR článek

V sobotu 1. června a v neděli 2. června bude Výstaviště Flora patřit tatérům a jejich prvotřídnímu umění. V pavilonu A se bude konat Tatto Action Haná, kam se sjedou tatéři nejen z České republiky, ale také ze zahraničí.

Více informací o akci se dozvíte na oficiálních stránkách akce www.tattooactionhana.cz nebo na oficiální facebookové události.

„Tattoo Action Haná je akce, kterou nemůžou minout milovníci tetování, ale i třeba zájemci o své první tetování či zvědavci," říká organizátor akce Vojtěch Havránek. Na ploše pavilonu A totiž tatéři nebudou jen tak nečinně sedět, ale budou tvořit přímo před zraky procházejících lidí.

„Můžete se těšit na studia z České republiky, ale i ze zahraničí, bohatý doprovodný program v podobě sobotního koncertu HAZYDECAY, Dark Gamballe a Tribe of Misery, pro pány Doe´s Barber Shop, ochutnávka nejen whisky z The Black Stuff Iris Pub & Whisky bar, výstava motorek Triumph Olomouc, Apokalips pole dance show, zábava pro nejmenší, bohaté občerstvení a mnoho dalšího,“ láká Havránek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Tattoo Action Haná, tetování, Flora, bolest, akce, festival, Haná, Česko, umění, květena, Hazydecay, Dark Gamballe, pavilon, Olomouc

Na Výstavišti Flora se sejdou desítky tatérů, chystá se Tattoo Action Haná  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.