Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

BLESKOVÁ SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na představení Vratká prkna v Divadle na Šantovce. V hlavní roli Jiří Lábus

Vyhrajte dva lístky na představení, které se koná v pondělí 20. května v Divadle na Šantovce. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí, až budeme v pondělí losovat výherce.

Slavná Ypsilonka v Divadle na Šantovce! Jiří Lábus a Jaroslava Kretschmerová vám v pondělí 20.května v 19:00 v komedii Vratká prkna umožní nahlédnout do zákulisí divadelního světa, který není vždy tak růžový, jak se nám divákům na první pohled zdá.

Soutěžte o lístky na představení. Odpovídat můžete do 20. května do 12:00, poté bude vyhlášen vítěz, který získá po dvou lístcích na představení.

Do soutěže se započítávají jen ty odpovědi, které budou odeslány společně s veškerými kontaktními údaji.Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 
Soutěž byla ukončena. Vstupenky vyhrála R. Hilšerová.

Autoři

Štítky Vratká prkna, divadlo, soutěž, Lábus, Divadlo na Šantovce, představení, Jiří Lábus, Jaroslava Kretschmerová, Studio Ypsilon, hlavní role

BLESKOVÁ SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na představení Vratká prkna v Divadle na Šantovce. V hlavní roli Jiří Lábus  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.