Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hry bez hranic ve Vilémově nabídnou den plný zábavy, nebudou chybět zábavné soutěže i dobré jídlo a pití

PR článek

V sobotu 6. července se bude na fotbalovém hřišti ve Vilémově konat už pátý ročník v okolí velmi oblíbených Her bez hranic. Těch se každoročně účastní vesnické týmy z okolí a zápolí v netradičních disciplínách.

Tým se vždy skládá z pěti osob, přičemž minimálně jeden člen je žena. Maximální počet týmu, které se letos můžou zůčastnit, je 26, takže tu platí pravidlo – kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Registraci a další pravidla a informace najdete zde.

O zábavu nebude nouze. Týmy čeká zápolení v netradičních disciplínách. Zajímavostí této akce je fakt, že vítězný tým pořádá příští ročník. V historii Her bez hranic zatím dvakrát hostila tuto soutěž obec Cholina a dvakrát Vilémov, který je letos díky výhře v minulém ročníku pořadatelem potřetí.

„Budeme se snažit udělat páté Hry bez hranic mikroregionu Litovelsko opět skvělé, plné zábavy, dobrého jídla a pití tak, abyste si opět odnesli spoustu dobrých zážitků," píšou pořadatelé z Vilémova na oficiálním webu akce. Vstupné na akci je zdarma.

Autoři

Štítky Vilémov, Hry bez hranic, kultura, soutěže, výhra, program, zábava, jídlo, pití, Cholina

Hry bez hranic ve Vilémově nabídnou den plný zábavy, nebudou chybět zábavné soutěže i dobré jídlo a pití  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.