Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Děti z Baletního studia excelovaly na prestižní soutěži v Praze

Baletní studio při Moravském divadle Olomouc o víkendu uspělo na taneční soutěži Prague Fest Info Dance 2019. Jeho svěřenkyně vyrazily na akci s deseti choreografiemi a v konkurenci tří stovek vystoupení žádná z nich neskončila hůře než čtvrtá.

„Dařilo se nám jak v klasickém tanci, tak i moderních choreografiích,“ dodal potěšeně pedagog Baletního studia Lukáš Cenek.

Celkem si děti Baletního studia odvezly čtyři vítězství, jedno druhé místo, dvě třetí místa a tři čtvrtá umístění. „Je to další ocenění naší dlouhodobé práce. Naše děti reprezentují nejen Baletní studio, ale také Moravské divadlo, se kterým je naše organizace spojena, město Olomouc a Olomoucký kraj,“ říká ředitelka Jitka Weiermüllerová.

Svými výsledky se úspěšné děti nominovaly do jarního kola, jež se uskuteční ve Vídni. Dvě nejlepší choreografie už mají zajištěn postup do finále v italském Rimini.

Foto Baletní studio

Štítky balet, divadlo, Moravské divadlo, Praha, studium, choreografie, Moravské divadlo Olomouc, soutěž, Vídeň, Olomouc, Olomoucký kraj, Rimini, studio

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Děti z Baletního studia excelovaly na prestižní soutěži v Praze  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.