Počasí dnes21 °C, zítra27 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Rozsvícení stromečku, fotbal proti Slavii nebo olomoucký Dizajntrh

Víkend je tu a my pro vás máme tipy na to, kam si vyrazit. Na své si přijdou fanoušci sportu, ale i milovníci vánoční atmosféry, divadla i dizajnu. Podívejte se do přehledu, který vám Drbna přináší a vyberte si svého favorita na nadcházející víkend.

Pátek

Rozsvícení olomouckého vánočního stromu

Po dvaatřicet dnů a večerů bude žít centrum města atmosférou a rytmem Vánočních trhů Olomouc. Proslulé olomoucké vánoční trhy navíc letos nabídnou spoustu novinek, včetně rozšíření plochy o areál tržnice. Vánoční strom se na Horním náměstí v Olomouci rozsvítí už dnes v 18:00.

Tlustý prase

Setkání dvou vzhledově i profesně protichůdných osobností na obědě v restauraci se rozvine v neobyčejný románek plný předsudků. Komedii o sobeckosti a dnešním kultu krásy Tlustý prase od amerického dramatika Neila LaButeho uvede Moravské divadlo v pátek 22. listopadu v 19:00.

Sobota

SK Sigma Olomouc - SK Slavia Praha

Po reprezentační přestávce čeká olomoucké fotbalisty zápas 17. kola FORTUNA:LIGY proti týmu SK Slavia Praha. Slavia suverénně vede nejvyšší domácí soutěž a olomoucký kouč Radoslav Látal věří, že hráčům motivace v zápase chybět nebude. Zápas začíná v sobotu v 17:00.

Dizajntrh

Více než stovka designérů, umělců či řemeslníků z celého Česka obsadí tento víkend prostory Uměleckého centra Univerzity Palackého Konviktu. Na tradiční předvánoční přehlídce Dizajntrh představí svou tvorbu napříč obory. Dizajntrh probíhá v sobotu i v neděli každý den od 10:00 do 18:00.

Neděle

HC Olomouc - Bílí Tygři Liberec

Olomouckým hokejistům se poslední domácí zápasy příliš nedaří. Doma Kohouti prohráli už sedmkrát v řadě, a to i přetso, že na poslední domácí zápas proti Kladnu byl olomouckí zimní stadion do posledního místa vyprodaný. Šnůru domácích proher se Kohouti pokusí zlomit v utkání proti Liberci, které startuje v neděli 24. listopadu v 17:00.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Dizajntrh, Michaela Valsová, Jakub Wittka, Moravské divadlo Olomouc

Štítky víkend, kultura, události, akce, Olomouc, SK Slavia Praha, Drbna.cz, SK Sigma Olomouc, 1. česká fotbalová liga, FC Slovan Liberec, Univerzita Palackého v Olomouci, SK Kladno, Bílí Tygři Liberec, HC Olomouc, Radoslav Látal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Rozsvícení stromečku, fotbal proti Slavii nebo olomoucký Dizajntrh  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.