Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Tváří v tvář válce. Zkušená válečná zpravodajka Kutilová v pátek zavítá do Olomouce

Divadlo na cucky bude v pátek 17. listopadu v 17 hodin hostit přednášku jedné z nejznámějších českých válečných zpravodajek s názvem "Tváří v tvář válce". Přednášku pořádá klub MINERVA 21 OLOMOUC. Kutilová se věnuje především neustálému mapování válečné situace v Sýrii.

Zmíněná zpravodajka je krom této profese také novinářkou, humanitární pracovnicí Člověka v tísni a spoluautorka knih "Islámskému státu na dostřel I a II", na kterých se podílela spolu s Lenkou Klicperovou.

„Markéta nabídne průřez a ucelený pohled na válečnou situaci v Sýrii, zmíníme se o Kurdech a dozvíme se mnoho informací o bojovnících Islámského státu či jejich manželkách, které teroristický stát podporovaly a rodily mu nové bojovníky. Přednáška bude koncipována srozumitelně, nabídne vám profesionální a přesto lidský pohled na válečnou situaci v Sýrii,“ míní zástupci Klubu MINERVA 21 OLOMOUC.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto libereckadrbna.cz

Štítky Markéta Kutilová, Divadlo na cucky, přednáška, válka, zpravodajka, Olomouc, Sýrie, Islámský stát, Lenka Klicperová, Člověk v tísni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tváří v tvář válce. Zkušená válečná zpravodajka Kutilová v pátek zavítá do Olomouce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.