Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Moravská filharmonie dnes bude přes facebook živě vysílat koncert

Moravská filharmonie Olomouc pro své příznivce na dnešní večer připravila živý přenos houslového a klavírního recitálu. Koncert bude přenášet na svém facebooku od 19 hodin.

Koncertní mistr Vít Mužík a klavíristka Lucie Kaucká dnes vystoupí před prázdným hledištěm sálu Reduta. Během koncertu zazní díla klasické i soudobé hudby. Na programu je Bedřich Smetana, Eugène Ysaÿe, Antonín Dvořák, Lionel Sainsbury a Willem van Twillert.

Ředitel Moravské filharmonie Olomouc prý věří, že hudba dokáže povzbudit a přinést radost v každé životní situaci. „Proto jsme pro naše posluchače i veřejnost připravili koncert ve formě živého přenosu s nadějí, že tím pomůžeme v lidech vzbudit radost a že jim v současné nelehké situaci přineseme do jejich domovů pohodu a skvělý hudební zážitek,“ řekl ředitel Jonáš Harman.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koncert, livestream, živý přenos, MFO, Moravská filharmonie, filharmonie, hudba, kultura, Facebook, Moravská filharmonie Olomouc, Antonín Dvořák, Bedřich Smetana, Eugène Ysaÿe, Willem van Twillert, Lionel Sainsbury, přímý přenos

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moravská filharmonie dnes bude přes facebook živě vysílat koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.